Iphone najbolja zaštita za telefon


Brendion Style Skin zaštitna folija za Apple IPhone telefon štiti Vaš uređaj od ogrebotina, otisaka prstiju i  silikonskih maskica. Style Skin falija za telefon IPhone daje dodatni sloj zaštite Vašeg uređaja od spoljnih uticaja. Zaštitne folije za telefon su visokog kvaliteta i dizajnirane su pažljivo, vodeći računa o svakom detalju. Maska za telefon  ne daje poseban i jedinstven izgled Vašem Apple IPhone 
uređaju za razliku od zaštitnih folija.
Brendion 360 zaštitne folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. 

Pogledajte VIDEO! I uverite se sami.

Lepljenje  Iphone Skina za telefon je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija iphone folija će biti pričvršćena. Pogledajte VIDEO! Videćete da je vrlo jednostavno!


Folije ili zaštitne maske

Prašina


IPhone Maskice i Futrole
(silikonske, plastične...)
čuvaju vaš IPhone uređaj spolja ali ga oštećuju iznutra.
Pokušajte da izvadite vaš uređaj iz maskice i videćete trag po rubovima. Ako predugo koristite silikonsku maskicu pojaviće se prašina koja se može trajno zalepiti i može biti zarobljena u njoj, čime će vaš uređaj izgledati starije.

Folije
360 zaštitne folije će se zadržati bez praznina koje mogu prouzrokovati ulazak prašine  ili prljavštine i savršeno zaštititi Vaš Apple IPhone uređaj. Pored toga, naše folije koriste sastojke i autentične 3M materijale, koji neće ostaviti tragove lepka kada se uklone.

Dizajn i debljina


Iphone uređaji su kreirani da budu što tanji i prijatniji za držanje
Iphone Maske i futrole koji imate u originalnom obliku vašeg gadgeta dodaće značajnu debljinu i težinu vašem uređaju i pokriće lepotu originalnog oblika uređaja koji imate.
Folije
Folije sa debljinom od samo 0,22 mm, zaštitni sloj je najtanja zaštita ikad koja prati liniju vašeg uređaja. Iskustvo sa korišćenjem vašeg Iphone telefona drastično će se promeniti prebacivanjem iz futrole na foliju

Prašina


Bolje oslobadanje toplote za vaš Iphone uređaj
Iphone Maskice i futrole (silikonske, plastićne... Uz mnoštvo dizajna metala ili stakla na uređaju, oslobađanje toplote će biti teže, plus upotreba Iphone maskica dodatno zadržava toplotu što može uzrokovati većem opterećenju komponenti telefona a samim tim i smanjenje trajanja baterije.
Folije
Dizajn Brendion folije je tanak i gotovo neprimetan. Kada ga držite nemate problema sa oslobađanjem toplote na svom uređaju. Folija je otpornai na toplotu do 100 ° C nakon postavljanja.

Najmoćnija zaštita za ekran


Da stvarno je najbolja. pogledajte i uverite se sami

Zaštitno staklo za telefon pruža slabiju zaštitu ekrana vašeg telefona jer ne apsorbuje udarac prilikom pada, lako se lomi i zbog toga češće dolazi do zamene, dok zaštitne folije za ekran daju viši nivo zaštite jer su izrađene od hemijski pojačane plastike (Thermoplastic polyurethane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju.Više informacija o zaštiti za ekran.  

Saznaj više

IPhone 13 Pro Brendion Folije na BalkanTech kanalu

Igor Rakocija  radi recenziju iPhone 13  Pro telefona i Brendion zaštitnih folija

Brendion nudi širok izbor iPhone zaštitnih skinova, uključujući najnovije iPhone 13 Pro skinove.