Pogledajte sve dezene zaštitnih folija za Vaš Google Pixel telefon

Google Pixel silikonske maske za telefon menjaju izgled Vašeg uređaja


Brendion Style Skin zaštitna folija za telefon Google Pixel štiti Vaš uređaj od ogrebotina, otisaka prstiju I silikonskih maskica. Style Skin zaštitna falija za telefon daje dodatni sloj zaštite Vašeg uređaja od spoljnih uticaja. Zaštitne folije za telefon su visokog kvaliteta i dizajnirane su pažljivo, vodeći računa o svakom detalju. Silikonska maska za telefon ne daje poseban i jedinstven izgled Vašem Google Pixel uređaju za razliku od zaštitnih folija.
Brendion 360 zaštitne folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu.


Lepljenje Gogle Pixel Skina za telefon je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam fzaštitna folija za telefon nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija za Google Pixel će biti pričvršćena.


Prašina


IPhone Maskice i Futrole (silikonske, plastične...)

Pružaju zaštitu telefona spolja ali ga oštećuju iznutra.
Pokušajte da izvadite vaš uređaj iz maskice i videćete trag po rubovima. Ako predugo koristite silikonsku maskicu pojaviće se prašina koja se može trajno zalepiti i može biti zarobljena u njoj, čime će vaš uređaj izgledati starije.

Folije za telefon

360 zaštitne folije će se zadržati bez praznina koje mogu prouzrokovati ulazak prašine  ili prljavštine i savršeno zaštititi Vaš Apple IPhone uređaj. Pored toga, naše folije koriste sastojke i autentične 3M materijale, koji neće ostaviti tragove lepka kada se uklone.

Dizajn i debljina


Iphone uređaji su kreirani da budu što tanji i prijatniji za držanje

Iphone Maske i futrole

koji imate u originalnom obliku vašeg gadgeta dodaće značajnu debljinu i težinu vašem uređaju i pokriće lepotu originalnog oblika uređaja koji imate.

Folija ta telefon

Folije ili skin za telefon sa debljinom od samo 0,22 mm, zaštitni sloj je najtanja zaštita ikad koja prati liniju vašeg uređaja. Iskustvo sa korišćenjem vašeg Iphone telefona drastično će se promeniti prebacivanjem iz futrole na foliju

Toplota


Bolje oslobadanje toplote za vaš Iphone uređaj

Iphone Maske i futrole

silikonske, plastićne... Uz mnoštvo dizajna metala ili stakla na uređaju, oslobađanje toplote će biti teže, plus upotreba Iphone maskica dodatno zadržava toplotu što može uzrokovati većem opterećenju komponenti telefona a samim tim i smanjenje trajanja baterije.


Folije za telefon

Dizajn Brendion folije je tanak i gotovo neprimetan. Kada ga držite nemate problema sa oslobađanjem toplote na svom uređaju. Folija je otpornai na toplotu do 100 ° C nakon postavljanja.

Najmoćnija folija za zaštitu ekrana


Da stvarno je najbolja. pogledajte i uverite se sami

Zaštitno staklo za telefon pruža slabiju zaštitu ekrana vašeg telefona jer ne apsorbuje udarac prilikom pada, lako se lomi i zbog toga češće dolazi do zamene kako stakla tako i ekrana telefona, dok folija za zaštitu ekrana daje viši nivo zaštite jer su izrađene od hemijski pojačane plastike (Thermoplastic polyurethane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju.Više informacija o zaštiti za ekran.  

Saznaj više

Google Pixel 6 Panda Edition zaštitna folija na BalkanTech kanalu 

Igor Rakocija  radi recenziju Google Pixel 6 tltefona i Brendion zaštitnih folija

Pogledajte sve dezene zaštitnih folija za Vaš Google Pixel telefon

Brendion nudi širok izbor Google Pixel zaštitnih skinova, uključujući najnovije Google Pixel 6 Pro modele.