🤔

Da li imate pitanja?

Saznajte u nastavku!
Najčešća pitanja


Skinovi su dodatni sloj zaštite vašeg uređaja. Brendion obezbeđuje najviši nivo precizne folije sa inovacijom od 360°, koristeći najbolji materijal na svetu, autentični 3M materijal uvezen direktno iz SAD.
Brendion je brend koji se nalazi na tržištu folija u Srbiji i koristeći najbolji materijal i dajući prioritet najvišoj preciznosti.
Brendion obezbeđuje najviši nivo sečenja folije sa inovacijom od 360°, koristeći najbolji materijal na svetu, autentični 3M materijal uvezen direktno iz SAD.
3M je kompanija koja posluje u celom svetu, a vodeća je u kombinovanju nauke, tehnologije i inovacija na ovom polju. 3M folija je proizvod čiji je osnovni sastav vinil. Kvalitet ove folije je neverovatan i u Srbiji se može naći jedino u našoj prodavnici.Style SkinDostupne skinove možete videti u našoj radnji. Ukoliko ne možete da pronađete svoj uređaj, posetite stranicu Zahtev i zatražite foliju za vaš uređaj
Model 360° štiti sve delove telefona, uključujući i bočne ivice. (ne uključujući dugme za napajanje, dugme za jačinu zvuka i ležište za SIM karticu.) Model Cut štiti samo zadnju stranu uređaja.
BRENDION koristi autentične 3M materijale koje ne ostavljaju nikakve tragove lepka ili bilo čega drugog nakon uklanjanja. Možete ga postaviti na svoj uređaj bez bojazni da će ostaviti bilo kakve posledice ukoliko se predomislite ili poželite nov izgled Vašeg telefona.<
Sve slike folija se mogu se videti na stranici galerija. Slike su snimljene Brendion-om i zaštićene su autorskim pravima.
Vodič za instalaciju možete videti na stranici Kako zalepiti foliju.PoručivanjeNije neophodno, ali registracijom na sajtu kupovina će se brže i lakše obaviti, pa je naš savet da se ipak registrujete.
Za klijente na teritoriji Srbije trenutno je aktivno samo plaćanje pouzećem.
Za bilo koji problem do kojeg je došlo tokom procesa kupovine, kontaktirajte nas.
Brendion skinovi su trenutno dostupni samo na teritoriji Srbije.Ostala pitanjaPostoji nekoliko uslova da biste bili Brendion preprodavac. Za detaljne informacije kontaktirajte nas direktno putem e-pošte na stranici za kontakt.
Da biste zatražili uzorak folije od nas za pregled, navedite informacije o svom kanalu i pošaljite nam putem e-pošte na stranici Kontaktirajte nas.