Menu
Your Cart

Samsung s21 Carbon

Samsung s21 Carbon
Samsung s21 Carbon
999.00RSD
  • Stanje: Na lageru
  • Model: Samsung s21 Carbon
  • Weight: 0.10kg
Pregledi proizvoda: 23

Dostupne opcije

Obratite pažnju na padajući meni ukoliko izaberete opciju LINIJA+KAMERA u opciji KAMERA stavite - Bez isečene kamere da Vam ista ne bi bila uračunata duplo
Lepljenje 3M folije je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija će biti pričvršćena.

Pogledajte VIDEO! Videćete da je vrlo jednostavno!
Besplatna postarina

Vrhunski materijali


Evo zašto. Naši Samsung S21 Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su najbolji na planeti. Prevedimo to za vas. Želite da se izdvojite iz gomile, izgledom svog Samsung S21 i osecajem poput pravog metala i mnoštva drugih materijala? Razumemo. Znate one masne otiske koji narušavaju “clean” izgled vašeg Samsung S21? Nema ih. Ogrebotine i tragovi svih udaraca koji je zadobio vaš Samsung S21 ? Nema ih. Slucajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prianjanje što smanjuje mogucnost da telefon ispadne iz vaših ruku. I pogodite šta? Naši 3M materijali omogucavaju jednostavnu instalaciju bez mehurica, a nakon uklanjanja nema nikakvih tragova lepka na vasem Samsung S21 , sto vam daje mogucnost zamene stila I izgleda u svakom trenutku. To je poput magije.


Preciznost


Preciznost je naše srednje ime. Naši  Samsung S21 Brendion style skinovi seku se najpreciznije moguce. Svaki šablon je testiran preko hiljadu puta i prošao je kroz bezbroj ispitivanja pre nego što je stvoren savršen dizajn. Ovo osigurava da se svaki skin za vas Samsung S21 stapa sa vašim uredajem kao da je tako fabricki napravljen. Da, pružamo vam taj osjecaj besplatno sa svakom Brendion Style skinom.


Beskonacne mogucnosti


A kad govorimo o promeni izgleda vaseg Samsung S21 , niste mislili da cemo se zaustaviti na zaštiti i funkcionalnosti, zar ne? Brendion skinovi isporucuju se u puno razlicitih kombinacija boja i tekstura, omogucavajuci vam da svoj uredaj prilagodite jedinstvenom ukusu.