MENI
Vaša korpa
Sasming slider
Sasming slider
Brendion Screen Shield
Brendion Screen Shield

Brendion Screen Shield


je premium zaštita za ekran, izrađena od hemijski pojačane plastike (Thermoplastic polyurethane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju.

Brendion Screen Shield je napravljen od elastičnog materijala koji ima mogućnost samoizlečenja odnosno može da apsorbuje manje extremne udare i ogrebotine (npr. sitne ogrebotine obično ostave mala oštećenja na foliji koja se za kratko vreme "izleče" i vrate prethodni izgled)
Brendion screen Shield
Brendion screen Shield
Brendion Screen Shield - zaštita za ekran postavlja se veoma jednostavno, u nekoliko koraka (pogledaj video), odlična je za "edge" uređaje, a ukoliko iz nekog razloga želite da je uklonite - ne ostavlja tragove lepka na ekranu. Bubble free tehnologija omogućava da ukoliko i ostane neki balončić prilikom lepljenja, isti nestaje u roku od 24h.

Brendion Screen Shield je anti fingerprint i anti sebum, odnosno nema otisaka prstiju i masnoće. Lako se čisti maramicom ili krpicom i gladak je na dodir. Garantuje jasan pogled na ekran i ne menja izgled ekrana pod raznim uglovima.

Brendion Screen Shield je testiran na svim popularnim uređajima i dao je fenomenalne rezultate. Postavlja se veoma lako, za manje od jednog minuta, a možete ga koristiti duže od dve godine.
ŠEST NIVOA ZAŠTITE
Screen Shield
Screen Shield+
MaterijalThermoplastic polyreuthaneThermoplastic polyreuthane
Zaštita★★★★★★★★★
Otpornost na otiske★★★★★★★
Debljina0,29mm0,42mm
Face ID / Touch IDDaDa
UpotrebaZa sve vrste ekrana Samo za ekrane koji nemaju zakrivljene ivice

Screen Shield

Pokaži 1 to 1 of 1 (1 Strane)