Zaštita za fiskalne kase

Pru┼ża za┼ítitu i 3x ja─Źu od za┼ítitnog stakla

Saznaj vi┼íe o ┼ża┼ítitnim folijama

Da stvarno je najbolja zaštita za fiskalne kase, pogledajte snimak

Zaštitne folije za fiskalne kase su bolje od zaštitnog stakla


  • Za┼ítitne folije su otporne na udare, ogrebotine, pra┼íinu i vodu.
  • Prilikom udara, za┼ítitne folije apsorbuju udarac, dok za┼ítitna stakla pucaju.
  • Sitne ogrebotine od upotrebe.. nestaju nakon 24h.
  • Prilikom uklanjanja ne ostavljaju tragove lepka.
  • Pokriva sitne i mikro ogrebotine na  ekranu i Fiskala kasa ─çe uvek izgledti kao nova.
  • Te─Źnost koja se dobija uz foliju Vam omogu─çava da foliju postavite vi┼íe puta, sve dok je ne postavite pravilno.

Brendion zaštita ekrana za fiskalne kase

je premium za┼ítita za ekrane, izra─Ĺena od hemijski poja─Źane plastike (Thermoplastic polyurethane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masno─çu i otiske prstiju.

Brendion Screen Protector za┼ítita za fiskalne kase je napravljen od materijala koji mo┼że da apsorbuje manje extremne udare i ogrebotine.

Brendion za┼ítitna folija za ekran je testirana na svim popularnim fiskalnim kasama i dala je fenomenalne rezultate. Postavlja se veoma lako, za manje od jednog minuta, a mo┼żete ja koristiti du┼że od dve godine.

Brendion Screen Protection je  za┼ítititna folija za┼ítita za fiskalne kase- za┼ítita za ekran postavlja se veoma jednostavno, u nekoliko koraka, odli─Źna je za "edge" ure─Ĺaje, a ukoliko iz nekog razloga ┼żelite da je uklonite - ne ostavlja tragove lepka na ekranu.
Brendion Screen Protector je anti fingerprint i anti sebum, odnosno nema otisaka prstiju i masno─çe. Lako se ─Źisti maramicom ili krpicom i gladak je na dodir.
Garantuje jasan pogled na ekran i ne menja izgled ekrana pod raznim uglovima. Takodje folija ne┼żuti posle odredjenog vremena.

Zaštitne folije za fiskalne kase

D2 Mini zaštitna folija
Za┼íto da se odlu─Źite za Brendion Za┼ítitne folije?1. Visoko kvalitetan materijal - na┼íi Screen Protector D2 mini za┼ítitna folija je napravljena od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu! 2. Znate one masne otiske prstiju koji naru┼íavaju ─Źist izgled Va┼íekase? Sa na┼íom folijom nema ih. 3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca ÔÇô ni njih nema! 4. 3M materijali omogu─çavaju jednostavnu instalaciju bez mehuri─ça5. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Va┼íoj fiskalnoj kasi, ┼íto vam daje mogu─çnost promene izgleda u svakom trenutku.6. Preciznost - na┼íe ya┼ítitne folije za kase  seku se savr┼íeno precizno! Svaki ┼íablon je testiran i ispitan pre nego ┼íto je stvoren savr┼íen dizajn. Na taj na─Źin za┼ítitna folija za kasu se stapa sa Va┼íim ure─Ĺajem neprimetno,.

RSD 3,200.00*
Galeb N910 Pro zaštitna folija
Za┼íto da se odlu─Źite za Brendion Za┼ítitne folije?1. Visoko kvalitetan materijal - na┼íi Screen Protector za┼ítitne folije za Galeb fiskalnu kasu su napravljene od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu! 2. Znate one masne otiske prstiju koji naru┼íavaju ─Źist izgled Va┼íekase? Sa na┼íom folijom nema ih. 3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca ÔÇô ni njih nema! 4. 3M materijali omogu─çavaju jednostavnu instalaciju bez mehuri─ça5. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Va┼íoj fiskalnoj kasi, ┼íto vam daje mogu─çnost promene izgleda u svakom trenutku.6. Preciznost - na┼íe ya┼ítitne folije za kase  seku se savr┼íeno precizno! Svaki ┼íablon je testiran i ispitan pre nego ┼íto je stvoren savr┼íen dizajn. Na taj na─Źin za┼ítitna folija za kasu se stapa sa Va┼íim ure─Ĺajem neprimetno,.

RSD 1,799.00*
Saturn 1000 zaštitna folija
Za┼íto da se odlu─Źite za Brendion Za┼ítitne folije?1. Visoko kvalitetan materijal - na┼íi Screen Protector za┼ítitne folije su napravljene od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu! 2. Znate one masne otiske prstiju koji naru┼íavaju ─Źist izgled Va┼íekase? Sa na┼íom folijom nema ih. 3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca ÔÇô ni njih nema! 4. 3M materijali omogu─çavaju jednostavnu instalaciju bez mehuri─ça5. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Va┼íoj fiskalnoj kasi, ┼íto vam daje mogu─çnost promene izgleda u svakom trenutku.6. Preciznost - na┼íe ya┼ítitne folije za kase  seku se savr┼íeno precizno! Svaki ┼íablon je testiran i ispitan pre nego ┼íto je stvoren savr┼íen dizajn. Na taj na─Źin za┼ítitna folija za kasu se stapa sa Va┼íim ure─Ĺajem neprimetno,.

RSD 1,799.00*
V2PRO zaštitna folija
Za┼íto da se odlu─Źite za Brendion Za┼ítitne folije za V2 Pro fisklnu kasu?1. Visoko kvalitetan materijal - na┼íi Screen Protector za┼ítitne folije za V2 Pro fiskalnu kasu su napravljene od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu! 2. Znate one masne otiske prstiju koji naru┼íavaju ─Źist izgled Va┼íekase? Sa na┼íom folijom nema ih. 3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca ÔÇô ni njih nema! 4. 3M materijali omogu─çavaju jednostavnu instalaciju bez mehuri─ça5. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Va┼íoj fiskalnoj kasi, ┼íto vam daje mogu─çnost promene izgleda u svakom trenutku.6. Preciznost - na┼íe za┼ítitne folije za kase  seku se savr┼íeno precizno! Svaki ┼íablon je testiran i ispitan pre nego ┼íto je stvoren savr┼íen dizajn. Na taj na─Źin za┼ítitna folija za kasu se stapa sa Va┼íim ure─Ĺajem neprimetno,.

RSD 1,799.00*

Zaštitna folija za fiskalnu kasu na upit

Ukoliko niste prona┼íli u na┼íoj ponudi Va┼íu fiskalnu kasu mo┼żete nas kontaktirati kako bi izradili za┼ítitu za vas ure─Ĺaj

Kontakt
Polja ozna─Źena sa zvezdicama (*) su obavezna.
Privatnost *