Brendion aplikacija

Brendion aplikacija

Brendion mobilna aplikacija je softversko rešenje koje omogućava korisnicima da pretražuju postojeće ili prave sopstvene šablone za sečenje. Sadrži bogat katalog šablona za sečenje koji se neprestano proširuje novim modelima.

Brendion aplikacija je laka za korišćenje i povezuje se sa uređajem za sečenje putem bluetooth veze i korisnicima pruža uvid u istoriju svojih sečenja.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play i Apple Store platformama.

Dostupno na Google Play Dostupno na App Store

Šabloni za sečenje

Centralo mesto u Brendion aplikaciji zauzimaju šabloni za sečenje. Šabloni su organizovani po kategorijama (tip uređaja, proivođač, serija, model, uređaj i tip šablona) i aplikacija omogućava lako kretanje kroz katalog i pretragu šablona. Za većinu modela kroz aplikaciju se mogu iseći šabloni za zaštitu ekrana ali i za zaštitu zadnjeg dela i ivica uređaja.

Aplikacija se redovno ažurira sa šablonima za nove modele uređaja i novim tipovima šablona. Ukoliko korisnik ne pronađe šablon za svoj uređaj, može poslati zahtev za dodavanje šablona i u najkraćem roku će biti dodat u katalog.

Šabloni se mogu podeliti u 3 kategorije: šabloni za ekran (screen), šabloni za zadnji deo (back) i šabloni za zadnji deo i ivice (360). Za premium modele uređaja dostupni su i parcijalni šabloni (logo proizvođača, kamerice, ivice).

image

Funkcionalnosti mobilne aplikacije

U nastavku su izlistane neke od funkcionalnosti Brendion mobilne aplikacije. Aplikacija se neprestano razvija i dodaju se nove funkcionalnosti. Naš cilj je da korisnicima pružimo što bolje iskustvo i da im olakšamo svakodnevne poslovne aktivnosti. Ukoliko imate neku sugestiju ili predlog, slobodno nas kontaktirajte.

 • Katalog šablona

  Katalog šablona

  Ovo je mesto gde možete pronaći sve šablone koji su dostupni za sečenje.

  Šabloni su organizovani po kategorijama od tipa uređaja, preko proivođača, serije, pa sve do konkretnog uređaja i vrsta šablona koji su dostupni za njega.

  Uređaji su sortirani od najnovijih ka starijim a svaki red u tabeli ima i svoju sliku radi lakšeg prepoznavanja proizvođača/uređaja/šablona. Klikom na šablon otvara se stranica za sečenje.

  Katalog šablona
 • Moji šabloni

  Moji šabloni

  Jedina smo firma na tržištu koja korisnicima omogućava da kreiraju sopstvene šablone.

  Uz pomoć našeg alata za kreiranje šablona, u samo nekoliko koraka možete napraviti sopstveni šablon za uređaj koji vam je potreban. Dovoljno je lenjirom izmeriti dimenzije uređaja a zatim dodavanjem predefinisanih elemenata (ekran, kamera, notch, dynamic island, tear drop, itd) sa izmerenim dimenzijama napraviti šablon.

  Više ne morate da gubite klijente jer nemate šablon za njihov specifičan uređaja (fiskalnu kasu, GPS, stari model telefona).

  Katalog šablona
 • Pretraga šablona

  Pretraga šablona

  Uz pomoć ove funkcionalnosti možete pretražiti našu bazu šablona i pronaći onaj koji vam najviše odgovara. Potrebno je da u polje za pretragu unesete ključne reči tj ime uređaja za koji tražite šablon. Nakon toga će vam biti prikazani svi šabloni koji odgovaraju vašem upitu.

  Katalog šablona
 • Podešavanje sečenja

  Podešavanje sečenja

  Prilikom odabira šablona za sećenje, otvara se ekran za podešavanje sečenja. Na ovom ekranu korisnik vidi izgled šablona, dimenzije i ima informaciju o tipu šablona (npr dal se uklapa sa maskicom ili ne).

  Izbor noža: Ručno podešavanje znači da korisnik sam podešava dubinu sečenja na nožu. Automatsko podešavanje znači da korisnik bira materijal koji je stavio u kater a aplikacija sama određuje dubinu i pritisak sečenja.

  Povezivanje na kater: Pre sečenja potrebno je povezati aplikaciju sa katerom putem bluetooth-a. Aplikacija prikazuje dostupne uređaje i izbacuje one sa kojima nije kompatibilna.

  Podešavanje sečenja
 • Istorija sečenja

  Istorija sečenja

  Korisniku je u svakom trenutku dostupna istorija sečenja. Na ovaj način korisnik (vlasnik radnje) može da prati aktivnosti na svom nalogu. Istorija sečenja je dostupna u vidu liste uređaja i šablona koji su sečeni, kao i vremena sečenja.

  Kornik na ovom ekranu može da prijavi problem povezan sa određenim sečenjem tako što će kliknuti na ikonicu sa znakom uzvika nakon čega će se otvoriti prozor za unos opisa problema.

  Istorija sečenja
 • Showroom

  Showroom

  Showroom je organizovan po karticama i predstvalja kolekciju medija (slikao i video snimaka). Slike i snimci mogu predstavljati uputstva za postavljanje folija ili demonstraciju kako folije izgledaju na određenom modelu ili kako štite digitalni uređaj.

  Showroom je odličan način da se korisnici upoznaju sa proizvodima i uslugama koje nudite. U koliko nemate fizički uređaj u radnji sa folijom za demonstraciju otpornosti i izgleda, možete koristiti showroom kao zamenu.

  Showroom

Preuzmite aplikaciju

Preuzmite Brendion mobilnu aplikaciju i sami isprobajte sve funkcionalnosti koje pruža.

Brendion aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play i App Store platformama.

Dostupno na Google Play Dostupno na App Store

Brendion aplikacija