Prašina


Maskice i Futrole
(silikonske, plastične...)
čuvaju vaš uređaj spolja ali ga oštećuju iznutra.
Pokušajte da izvadite vaš uređaj iz maskice i videćete trag po rubovima. Ako predugo koristite maskicu pojaviće se prašina koja se može trajno zalepiti i može biti zarobljena u njoj, čime će vaš uređaj izgledati starije.

Folije
Folije će se zadržati bez praznina koje mogu prouzrokovati ulazak prašine ili prljavštine i savršeno zaštititi uređaj. Pored toga, naše folije koriste sastojke i autentične 3M materijale, koji neće ostaviti tragove lepka kada se uklone.

Dizajn i debljina


Uređaji su kreirani da budu što tanji i prijatniji za držanje
Maskice i futrole koji imate u originalnom obliku vašeg gadgeta dodaće značajnu debljinu i težinu vašem uređaju i pokriće lepotu originalnog oblika uređaja koji imate.
Folije
Folije sa debljinom od samo 0,22 mm, zaštitni sloj je najtanja zaštita ikad koja prati liniju vašeg uređaja. Iskustvo sa korišćenjem vašeg gadgeta drastično će se promeniti prebacivanjem iz futrole na foliju

Oslobađanje toplote


Bolje oslobadanje toplote za vaš uređaj
Maskice i futrole (silikonske, plastićne... Uz mnoštvo dizajna metala ili stakla na uređaju, oslobađanje toplote će biti teže, plus upotreba maskica dodatno zadržava toplotu što može uzrokovati većem opterećenju komponenti telefona a samim tim i smanjenje trajanja baterije.
Folije
Dizajn folije je tanak i gotovo neprimetan. Kada ga držite nemate problema sa oslobađanjem toplote na svom uređaju. Folija je otpornai na toplotu do 100 ° C nakon postavljanja.