Meni
Vaša korpa
Poštarina je besplatna na teritoriji Srbije, uskoro i za sve susedne zemlje

Brendion Folije ili maskice

Upotreba folije se često smatra najboljom opcijom zaštite uređaja.
Pogledajte detalje u nastavku.


Prašina

Maskice i Futrole (silikonske, plastićne...) čuvaju vaš uređaj spolja ali ga oštećuju iznutra.

Pokušajte da izvadite vaš uređaj iz maskice i videćete trag po rubovima. Ako predugo koristite maskicu pojaviće se prašina koja se može trajno zalepiti i može biti zarobljena u njoj, čime će vaš uređaj izgledati starije.


Folije

Folije će se zadržati bez praznina koje mogu prouzrokovati ulazak prašine ili prljavštine i savršeno zaštititi uređaj. Pored toga, naše folije koriste sastojke i autentične 3M materijale, koji neće ostaviti tragove lepka kada se uklone.Dizajn i debljina

Uređaji su kreirani da budu što tanji i prijatniji za držanje


Maskice i futrole koji imate u originalnom obliku vašeg gadgeta  dodaće značajnu debljinu i težinu vašem uređaju  i pokriće lepotu originalnog oblika uređaja koji imate.


Folije

Sa debljinom od samo 0,22 mm, zaštitni sloj je najtanja zaštita ikad koja prati liniju vašeg uređaja. Iskustvo sa korišćenjem vašeg gadgeta drastično će se promeniti prebacivanjem iz futrole na foliju.Oslobađanje toplote

Bolje oslobadanje toplote za vaš uređaj


Maskice i futrole  (silikonske, plastićne...

Uz mnoštvo dizajna metala ili stakla na uređaju, oslobađanje toplote će biti teže, plus upotreba maskica dodatno zadržava toplotu što može uzrokovati većem opterećenju komponenti telefona a samim tim i smanjenje trajanja baterije.


Folije

Dizajn folije je tanak i gotovo neprimetan. Kada ga držite nemate problema sa oslobađanjem toplote na svom uređaju. Folija je otpornai na toplotu do 300 ° C nakon postavljanja.