Brendion aplikacija

Brendion Folije

Brendion svojim korisnicima nudi kvalitetne folija američke firme, lidera na ovom polju. Folije su višeslojne, što im daje čvrstinu, precizno sečene i bezbedno upakovane u zaštitnu ambalažu. Naša ponuda uključuje providne čiste ili mat folije za zaštitu ekrana i folije u boji ili sa teksturama za zaštitu i stilizovanje leđa digitalnih uređaja.

Da li folija zaista štiti uređaj? Pogledajte naš stres test.

Screen folije

Screen folije su namenjene za zaštitu ekrana digitalnih uređaja. Lako se postavljaju, ne žute na suncu i ne boraju se po ivicama kao što je to slučaj sa kineskim folijama. U ponudi imamo folije od 200 i 300 mikrona, glossy i mat varijante.

  • Screen glossy
  • Screen matte
  • Screen glossy
  • Screen matte

360 folije

Ovo su zaštitne i dekorativne folije. Pogodne su za lepljenje na ledja uređaja ali zbog svojih rastegljivih karakteristika mogu se lepiti i na ivice uređaja. One se mogu koristiti uz šablone u aplikaciji naznečene kao Back i 360.

Cut folije

Ovo su zaštitne i dekorativne folije. Pogodne su za lepljenje na ledja uređaja. Mogu koristiti uz šablone u aplikaciji naznečene kao Back. Za lepljenje na ivice uređaja pogledajte folije iz kategorije 360.

Postavljanje folije

Postavljanje folije na staklo uređaja je jednostavan proces i za manje iskusne. U tome pomaže Brendion tečnost koja privremeno inaktivira lepak na foliji. Nakon primene tečnosti na ekran i foliju i centriranja folije na staklo, potrebno je višak tečnosti istisuti uz pomoć špatule (u nedostatku špatule može se koristiti i kartica za banku preko koje je stavljena krpica da omekša ivice). Ako je ispod folije ostao višak tečnosti, ona će ispartiti u narednih nekoliko sati.

U narednom video klipu možete videti proces postavljanja folija na staklo telefona.

image
image

Da li folija zaista štiti uređaj?

I mi smo bili radoznali. Zbog toga smo odlučili da napravimo test i da ni malo ne budemo nežni prema ekranu telefona. I to smo sve snimili jer nam drugačije niko ne bi poverovao.

Napomena: Tokom snimanja ovog video klipa nijedan telefon nije oštećen.