MENI
Vaša korpa

GARANCIJA NA POSTAVLJANJE

Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno. Koliko smo sigurni da nećete imati poteškoća pri lepljenju govori i to da smo omogućili zamenu svake kupljene folije koja se ošteti prilikom nanošenja. Potrebno je samo da nas o tome obavestite u periodu od 48 sati od momenta preuzimanja.
Brendion folije možete zalepiti i odlepiti više puta prilikom postavljanja, sve dok ne budete zadovoljni postavljanjem
Ako se folija ošteti prilikom postavljanja, imate mogućnost da nam, u roku od 48 sati od preuzimanja pošiljke, dostavite fotografije oštećenja i poslaćemo novu foliju na adresu.


Problemi sa kojima se možete susresti


Sve folije Brendion.com su prošle profesionalno merenje i kontrolu kvaliteta od strane našeg tima pre nego što su Vam isporučene, zato proverite još jednom da li ste sve uradili prema uputstvu KAKO POSTAVITI FOLIJU


1. Folija ne prijanja dobro, ima neravnine


Rešenje: Skinite foliju sa telefona, stavite je na 3M papir i uperite fen u nju dok se ne ispravi i postane ravna kao nova. Zatim, sledite uputstvo za postavljanje koje počinje od priključka za punjenje ili odseka kamere. Potrebna pomoć? Kontaktirajte Brendion TIM.2. Folija se odlepljuje na nekim mestima


Rešenje: Ugasite uređaj, a zatim uperite fen na mesto koje se odlepljuje na oko 30 sekundi odnosno dok folija postane fleksibilna, a zatim postupite dalje prema uputstvu.
3. Folija je naborana na uglovima


Rešenje: Ugasite uređaj i zagrejte foliju fenom na oko 30 sekundi, a zatim krpicom koju dobijate u pakovanju lepo utrljajete ćoškove. (Video uputstvo)Napomena: Sve dok folija nije pocepana, odlepljivanje i grejanje se može ponavljati. (Video uputstvo)Uslovi za korišćenje garancije


  • Ukoliko ste uradili sve prema uputstvu, a folija se ipak oštetila, možete nam se obratiti u periodu najkasnije do 48 sati od preuzimanja paketa. 

  • Foliju je moguće zameniti samo jednom. 

  • Folija koju ćemo Vam poslati biće identična onoj koju ste poručili. Zamena dezena folije nije moguća.

  • Garancija se ne odnosi na dodatne proizvode (kamere, logotip, stikere itd.).

  • Postupak polaganja prava na garanciju se može izvršiti samo putem interneta.Postupak za korišćenje garancije


Da biste dobili novu foliju potrebno je da nas kontaktirate putem whatsapp aplikacije u donjem desnom uglu ekrana. 

Nakon primljene potvrde od strane našeg tima, isecite foliju na nekoliko delova (ovo je potrebno kako bi se izbegla zloupotreba zahteva za garanciju)


Informacije koje je potrebno da nam pošaljete su sledeće: 

  • broj porudžbine, 

  • naziv i proizvod

  • fotografija ili video koji prikazuje oštećenje

  • video zapis koji prikazuje proces sečenja folije.


Novu foliju ćemo Vam poslati najkasnije 24 sata od prijema traženog materijala.


Korisnik snosi troškove isporuke zamenske folije.


Napomena: folija koju Vam šaljemo će biti identična onoj koja je poručena prvi put