Meni
Vaša korpa

Google Pixel 3 XL Lemon

Google Pixel 3 XL Lemon
Google Pixel 3 XL Lemon
  • Stanje: Na lageru
  • Model: Google Pixel 3 XL
Pregledi proizvoda: 22
1,299.00RSD

Dstupne opcije

Ukoliko posedujete telefon sa EDGE ekranom i ne nosiš ga u torbici imaj na umu da su ivice jako tanke i da postoji mogućnost da ti se folija odlepi. U tom slučaju ti preporučujemo Model CUT.

Vrhunski materijali

Evo zašto. Naši Google Pixel 3XL Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su najbolji na planeti. Prevedimo to za vas. Želite da se izdvojite iz gomile, izgledom svog Google Pixel 3XL i osećajem poput pravog metala i mnoštva drugih materijala? Razumemo. Znate one masne otiske koji narušavaju “clean” izgled vašeg Google Pixel 3XL? Nema ih. Ogrebotine i tragovi svih udaraca koji je zadobio vaš Google Pixel 3XL? Nema ih. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prianjanje što smanjuje mogućnost da telefon ispadne iz vaših ruku. I pogodite šta? Naši 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića, a nakon uklanjanja nema nikakvih tragova lepka na vasem Google Pixel 3XL, sto vam daje mogucnost zamene stila I izgleda u svakom trenutku. To je poput magije.

Preciznost

Preciznost je naše srednje ime. Naši Google Pixel 3 XLBrendion style skinovi seku se najpreciznije moguće. Svaki šablon je testiran preko hiljadu puta i prošao je kroz bezbroj ispitivanja pre nego što je stvoren savršen dizajn. Ovo osigurava da se svaki skin za vas Google Pixel 3XL stapa sa vašim uređajem kao da je tako fabrički napravljen. Da, pružamo vam taj osjećaj besplatno sa svakom Brendion Style skinom.

Beskonačne mogućnosti

A kad govorimo o promeni izgleda vaseg Google Pixel 3XL, niste mislili da ćemo se zaustaviti na zaštiti i funkcionalnosti, zar ne? Brendion skinovi isporučuju se u puno različitih kombinacija boja i tekstura, omogućavajući vam da svoj uređaj prilagodite jedinstvenom ukusu.       

Razumeli smo da se nezgode mogu dogoditi u bilo kom trenutku, zbog toga Brendion folije pružaju garanciju za sve folije od 3 do 12 meseci, bez izuzetka.

Potvrdite garanciju i preduzmite korake za potraživanja garancije
Uslovi za garanciju

Garancija se može tražiti samo jednom.
Garancija se ne odnosi na dodatne proizvode (kamera, logotip, dugmiće, itd.).
Postupak podnošenja zahteva može se obaviti samo putem interneta.

Postupak potraživanja garancije.

Kontaktirajte nas putem lave chat opcije
Navedite broj narudžbe, ime i proizvod, kao i deo koji se zahteva.
Da biste izbegli zloupotrebu garancija na zahtev Snimite video koji pokazuje ogrebane ili odlepljene delove folije i pošaljite nam putem chata.

Korisnik tj Vi snosite troškove otpreme garancijskog proizvoda koji će biti poslan najkasnije 1 × 24 sata ili se garancija smatra odbijenom.