iPhone maske za telefon menjaju izgled Vašeg uređaja


Brendion Style Skin zaštitna folija za telefon Apple IPhone štiti Vaš uređaj od ogrebotina, otisaka prstiju I silikonskih maskica. Style Skin zaštitna falija za telefon daje dodatni sloj zaštite Vašeg uređaja od spoljnih uticaja. Zaštitne folije za telefon su visokog kvaliteta i dizajnirane su pažljivo, vodeći računa o svakom detalju. Silikonska maska za telefon ne daje poseban i jedinstven izgled Vašem Apple iPhone uređaju za razliku od zaštitnih folija.
Brendion 360 zaštitne folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu.

Lepljenje iPhone Skina za telefon je veoma jednostavno i možete to uraditi sami!
Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam fzaštitna folija za telefon nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija za iPhone će biti pričvršćena.


Folije za telefon ili zaštitne maske

Prašina

IPhone Maskice i Futrole (silikonske, plastične...)

Pružaju zaštitu telefona spolja ali ga oštećuju iznutra. Pokušajte da izvadite vaš uređaj iz maskice i videćete trag po rubovima. Ako predugo koristite silikonsku maskicu pojaviće se prašina

Folije za telefon

360 zaštitne folije će se zadržati bez praznina koje mogu prouzrokovati ulazak prašine ili prljavštine i savršeno zaštititi Vaš Apple IPhone uređaj. Pored toga, naše folije koriste sastojke i autentične 3M materijale, koji neće ostaviti tragove lepka kada se uklone.

Dizajn i debljina

Iphone uređaji su kreirani da budu što tanji i prijatniji za držanje

Iphone Maske i futrole

koji imate u originalnom obliku vašeg gadgeta dodaće značajnu debljinu i težinu vašem uređaju i pokriće lepotu originalnog oblika uređaja koji imate

Folija ta telefon

Folije ili skin za telefon sa debljinom od samo 0,22 mm, zaštitni sloj je najtanja zaštita ikad koja prati liniju vašeg uređaja. Iskustvo sa korišćenjem vašeg Iphone telefona drastično će se promeniti prebacivanjem iz futrole na foliju

Toplota

Bolje oslobadanje toplote za vaš Iphone uređaj

Iphone Maske i futrole

silikonske, plastićne... Uz mnoštvo dizajna metala ili stakla na uređaju, oslobađanje toplote će biti teže, plus upotreba Iphone maskica dodatno zadržava toplotu što može uzrokovati većem opterećenju komponenti telefona a samim tim i smanjenje trajanja baterije.

Folije za telefon

Dizajn Brendion folije je tanak i gotovo neprimetan. Kada ga držite nemate problema sa oslobađanjem toplote na svom uređaju. Folija je otpornai na toplotu do 100 ° C nakon postavljanja.

Najmoćnija folija za zaštitu ekrana

Da stvarno je najbolja. pogledajte i uverite se sami


Zaštitno staklo
za telefon pruža slabiju zaštitu ekrana vašeg telefona jer ne apsorbuje udarac prilikom pada, lako se lomi i zbog toga češće dolazi do zamene kako stakla tako i ekrana telefona, dok folija za zaštitu ekrana daje viši nivo zaštite jer su izrađene od hemijski pojačane plastike (Thermoplastic polyurethane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju.Više informacija o zaštiti za ekran.

Poređenje Brendion 3M folije sa kineskim folijama koje možete naći u svakoj lokalnoj radnji

# Kineske folije Brendion 3M folije
Zaštita od udara ★★ ★★★★★
Dugotrajnost ★★ ★★★★
Žuti posle nekog vremena DA NE
Visoka transparentnost ★★★★ ★★★★★
Otporana na ogrebotine ★★★ ★★★★★
Otporna na masnoću ★★★ ★★★★★
Debljina folije 0,07mm 0,2
Problemi prilikom lepljenja Linija po sredini ekrana Bez problema
Kompatibilan sa maskicama NE DA

IPhone 13 Pro Brendion skin za telefon na BalkanTech kanalu

Igor Rakocija radi recenziju iPhone 13 Pro telefona i Brendion zaštitnih folija

Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno.
Brendion folije možete zalepiti i odlepiti više puta prilikom postavljanja, sve dok ne budete zadovoljni postavljanjemProblemi sa kojima se možete susresti

Sve folije Brendion.com su prošle profesionalno merenje i kontrolu kvaliteta od strane našeg tima pre nego što su Vam isporučene, zato proverite još jednom da li ste sve uradili prema uputstvu .

1. Folija je naborana na uglovima
Rešenje: Ugasite uređaj i zagrejte foliju fenom na oko 30 sekundi, a zatim krpicom koju dobijate u pakovanju lepo utrljajete ćoškove.

2. Folija ne prijanja dobro, ima neravnine
Rešenje: Skinite foliju sa telefona, stavite je na 3M papir i uperite fen u nju dok se ne ispravi i postane ravna kao nova. Zatim, sledite uputstvo za postavljanje koje počinje od priključka za punjenje kao što je pokazano u video upustvu. Potrebna pomoć? Kontaktirajte Brendion TIM.
Napomena: Sve dok folija nije pocepana, odlepljivanje i grejanje se može ponavljati.

Brendion nudi širok izbor iPhone zaštitnih skinova, uključujući najnovije iPhone 13 Pro skinove.