Menu
Vaša korpa

iPhone Screen Shield - zaštita za ekran

iPhone Screen Shield - zaštita za ekran
iPhone Screen Shield - zaštita za ekran
999.00RSD
  • Stanje: Na lageru
  • Model: iPhone
Pregledi proizvoda: 32

Dostupne opcije

Lepljenje 3M folije je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija će biti pričvršćena.

Pogledajte VIDEO! Videćete da je vrlo jednostavno!
Ako se folija ošteti prilikom postavljanja, imate mogućnost da nam, u roku od 48 sati od preuzimanja pošiljke, dostavite fotografije oštećenja i poslaćemo novu foliju na adresu.
SAZNAJTE VIŠE
Besplatna postarina

Brendion Screen Shield je premium zaštita za ekran, izrađena od hemijski pojačane plastike (thermoplastic polyreuthane) koja je otpornija na udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju.

Brendion Screen Shield - zaštita za ekran postavlja se veoma jednostavno, u nekoliko koraka (pogledaj video), odlična je za "edge" uređaje, a ukoliko iz nekog razloga želite da je uklonite - ne ostavlja tragove lepka na ekranu. Bubble free tehnologija omogućava da ukoliko i ostane neki balončić prilikom lepljenja, isti nestaje u roku od 24h.

Brendion Screen Shield je napravljen od elastičnog materijala koji ima mogućnost samoizlečenja odnosno može da apsorbuje manje extremne udare i ogrebotine (npr. sitne ogrebotine obično ostave mala oštećenja na foliji koja se za kratko vreme "izleče" i vrate prethodni izgled)

Brendion Screen Shield je anti fingerprint i anti sebum, odnosno nema otisaka prstiju i masnoće. Lako se čisti maramicom ili krpicom i gladak je na dodir. Garantuje jasan pogled na ekran i ne menja izgled ekrana pod raznim uglovima.

Brendion Screen Shield je testiran na svim popularnim uređajima i dao je fenomenalne rezultate. Postavlja se veoma lako, za manje od jednog minuta, a možete ga koristiti duže od dve godine.

Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno. Koliko smo sigurni da nećete imati poteškoća pri lepljenju govori i to da smo omogućili zamenu svake kupljene folije koja se ošteti prilikom nanošenja. Potrebno je samo da nas o tome obavestite u periodu od 48 sati od momenta preuzimanja.

Brendion folije možete zalepiti i odlepiti više puta prilikom postavljanja, sve dok ne budete zadovoljni postavljanjem

Ako se folija ošteti prilikom postavljanja, imate mogućnost da nam, u roku od 48 sati od preuzimanja pošiljke, dostavite fotografije oštećenja i poslaćemo novu foliju na adresu.


Uslovi za korišćenje garancije

• Ukoliko ste uradili sve prema uputstvu, a folija se ipak oštetila, možete nam se obratiti u periodu najkasnije do 48 sati od preuzimanja paketa.
• Foliju je moguće zameniti samo jednom.
• Folija koju ćemo Vam poslati biće identična onoj koju ste poručili. Zamena dezena folije nije moguća.
• Garancija se ne odnosi na dodatne proizvode (kamere, logotip, stikere itd.).
• Postupak polaganja prava na garanciju se može izvršiti samo putem interneta.


Postupak za korišćenje garancije

Da biste dobili novu foliju potrebno je da nas kontaktirate putem whatsapp aplikacije u donjem desnom uglu ekrana.
Nakon primljene potvrde od strane našeg tima, isecite foliju na nekoliko delova (ovo je potrebno kako bi se izbegla zloupotreba zahteva za garanciju)

Informacije koje je potrebno da nam pošaljete su sledeće:
• broj porudžbine,
• naziv i proizvod
• fotografija ili video koji prikazuje oštećenje
• video zapis koji prikazuje proces sečenja folije.

Novu foliju ćemo Vam poslati najkasnije 24 sata od prijema traženog materijala.
Korisnik snosi troškove isporuke zamenske folije.
Napomena: folija koju Vam šaljemo će biti identična onoj koja je poručena prvi put