Menu
Vaša korpa

Najčešća pitanja

Šta je skin za telefone?

Skin je dodatni sloj zaštite Vašeg uređaja. BRENDION koristi autentični 3M vinil debljine koja je najpogodnija za zaštitu Vašeg uređaja. Upotrebom 3M vinila dobijate besprekornu zaštitu Vašeg telefona sa zanemarljivim povećanjem njegove težine odnosno površine.Šta je to 3M folija?

3M je kompanija koja posluje u celom svetu, a vodeća je u kombinovanju nauke, tehnologije i inovacija na ovom polju. 3M folija je proizvod čiji je osnovni sastav vinil. Kvalitet ove folije je neverovatan i u Srbiji se može naći jedino u našoj prodavnici. Da li će nakon uklanjanja folije ostati tragovi? 

BRENDION koristi autentične 3M materijale koje ne ostavljaju nikakve tragove lepka ili bilo čega drugog nakon uklanjanja. Možete ga postaviti na svoj uređaj bez bojazni da će ostaviti bilo kakve posledice ukoliko se predomislite ili poželite nov izgled Vašeg telefona.


Da li mi za primenu folije treba profesionalac?

Foliju možete veoma lako zalepiti sami. Na našem video tutorijalu video možete videti kako se to radi i isto primeniti na svom telefonu. Za savet ili konsultacije ukoliko imate poteškoća, možete se obratiti nama na prodaja@brendion.comDa li je neophodno da registrujem nalog na sajtu?

Nije neophodno, ali registracijom na sajtu kupovina će se brže i lakše obaviti, pa je naš savet da se ipak registrujeteŠta se dešava nakon obavljene novčane transakcije?

Naš tim će Vam pripremiti odabranu foliju I poslati Vam na adresu koju ste naveli u roku od 2 do 4 radna danaFolija koja mi je dostavljena ima fabričku nepravilnost. Šta da radim?

Ukoliko proizvod koj je stigao ima defekt koji je nastao u proizvodnji, pošalji nam mejlom prodaja@brendion.com u periodu 24h nakon prijema fotografiju proizvoda. Dobićeš odgovor u kome će biti navedene informacije o zameni. Defekti nastali prilikom lepljenja folije ne spadaju u domen zamene.Folija koja mi je stigla nije ona koja je poručena?

Ukoliko ste primili foliju drugačiju od one koju ste naručili izvršićemo zamenu. Potrebno je samo da nas o tome obavestite putem mejla prodaja@brendion.com najkasnije 24h od prijema folije. Vraćena folija mora biti neoštećena.