Zaštitna folija - Unapređena zaštita za vaš ekran

Pruža zaštitu i 3x jaču od zaštitnog stakla

Zaštitna folija za ekran

Da stvarno je najbolja zaštita za ekran, pogledajte snimak

Jedno od ključnih pitanja koje se postavlja prilikom biranja zaštite ekrana jeste da li odabrati zaštitno staklo ili zaštitnu foliju. Brendion PRO-SHIELD zaštitne folije za ekrane pružaju niz prednosti u odnosu na zaštitno staklo.

Zaštitna folije za ekran

Brendion PRO-SHIELD  – 3M Premium zaštita za ekran

Brendion PRO-SHIELD zaštititna folija za ekran je premium rešenje koje pruža izuzetnu zaštitu od svih svakodnevnih neprijatelja ekrana, uključujući udarce, ogrebotine, masnoću i otiske prstiju. Ova zaštita je izrađena od visokokvalitetne hemijski pojačane plastike, poznate kao termoplastični poliuretan (TPU). TPU materijal je poznat po svojoj izuzetnoj otpornosti i fleksibilnosti, što ga čini idealnim izborom za zaštitu ekrana mobilnih uređaja.

Samoizlečenje i dugotrajna zaštita

Brendion PRO-SHIELD zaštita za ekran telefona se ističe po svojoj sposobnosti samoizlečenja. To znači da sitne ogrebotine koje se mogu pojaviti tokom svakodnevne upotrebe, poput ključeva ili novčića u džepu, mogu nestati zahvaljujući samoregenerativnim svojstvima folije. Manja oštećenja će se “izlečiti” i vratiti prethodni izgled folije, čime se održava besprekoran izgled ekrana vašeg mobilnog uređaja.

Ova dugotrajna zaštita pruža mir i sigurnost korisnicima, znajući da njihovi ekrani ostaju čisti i bez oštećenja tokom dužeg vremenskog perioda. Bez obzira na to koliko intenzivno koristite svoj telefon, Brendion PRO-SHIELD će pružiti trajnu i pouzdanu zaštitu.

Pokrivanje sitnih i mikro ogrebotina

Često se dešava da na ekranu mobilnih uređaja postoje sitne ogrebotine koje nisu uočljive na prvi pogled. PRO-SHIELD zaštitna folija ima sposobnost da prekrije ove sitne i mikro ogrebotine, čineći da vaš telefon uvek izgleda kao nov. Sa folijom na ekranu, vaš uređaj će zadržati svoju svežinu i estetski izgled, bez obzira na duži period korišćenja.

Višekratna upotreba

PRO-SHIELD zaštitna folija dolazi uz tečnost koja vam omogućava višekratnu upotrebu. To znači da možete postaviti foliju na ekran više puta, sve dok je pravilno postavite. Ova fleksibilnost omogućava precizno postavljanje folije bez ikakvih mehurića ili neravnina na površini ekrana. Jednostavno nanesite tečnost, postavite foliju i uživajte u savršenoj zaštiti vašeg ekrana.

Izvanredna jasnoća slike

Jedna od ključnih karakteristika PRO-SHIELD zaštitne folije je izvanredna jasnoća slike. Ova folija je dizajnirana tako da ne utiče na kvalitet i oštrinu slike na ekranu. Možete uživati u bogatim bojama, oštrim detaljima i jasnoj rezoluciji, bez ikakvih ometanja ili zamućenja.

iphone 12 pro zaštitna folija za ekran

Brendion zaštitna folija za ekran je testirana na svim popularnim uređajima i dala je fenomenalne rezultate. Postavlja se veoma lako, za manje od jednog minuta, a možete ja koristiti duže od dve godine.

Upustvo za postavljanje zaštite za ekran

postavlja se veoma jednostavno, u nekoliko koraka, odlična je za “edge” uređaje, a ukoliko iz nekog razloga želite da je uklonite – ne ostavlja tragove lepka na ekranu.
Brendion PRO-SHIELD Screen Protector je anti fingerprint i anti sebum, odnosno nema otisaka prstiju i masnoće. Lako se čisti maramicom ili krpicom i gladak je na dodir.

Garantuje jasan pogled na ekran i ne menja izgled ekrana pod raznim uglovima. Takodje folija nežuti posle odredjenog vremena.

Poređenje Brendion 3M folije sa kineskim folijama koje možete naći u svakoj lokalnoj radnji

#Kineske folije za zaštitu ekranaBrendion 3M folije za zaštitu ekrana
Zaštita od udara★★★★★★★
Dugotrajnost★★★★★★
Žuti posle nekog vremenaDANE
Visoka transparentnost★★★★★★★★★
Otporana na ogrebotine★★★★★★★★
Otporna na masnoću★★★★★★★★
Debljina folije0,07mm0,2
Problemi prilikom lepljenjaLinija po sredini ekranaBez problema
Kompatibilan sa maskicamaNEDA

Brendion PRO-SHIELD

1.200 RSD

Uz zaštitnu foliju dobijate i specijalnu tečnosti koja je neophodna za primenu folije. Ona omogućava bezbroj pokušaja postavljanja, uklanja nečistoće i ostatke lepka. Osim tečnosti tu je i Brendion krpica za završne poteze aplikacije
NAPOMENA: Ukoliko stavite više tečnosti i ne možete je ukloniti (primećujete ostatke tečnosti na ekranu ili blage neravnine na foliji)
Bez brige višak tečnosti će nestati za 24 časa

Očisti

Privacy Preference Center