Google Pixel 6 Pro

Zaštitna folija

1.100 RSD

Google Pixel 6 Pro

1.100 RSD

Google Pixel 6 Pro folije za telefon

Google Pixel 6 Pro je napravljen od stakla i privlači otiske prstiju i očigledno ogrebotine. Futrole i silikonske maskice mogu zaštititi vaš uređaj od ogrebotina, ali ne i od prašine i sitnih čestica. Sićušne čestica peska koje se zarobe u silikonskoj maski vaseg iPhone-a 11 Pro Max će u tišini grebati vaš uređaj.

Zašto da se odlučite za Brendion Google Pixel 6 Pro style skin?

 

1. Visoko kvalitetan materijal – naši Google Pixel 6 Pro Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu!

2. Znate one masne otiske prstiju koji narušavaju čist izgled Vašeg Google Pixel 6 Pro telefona? Sa našom folijom nema ih.

3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca – ni njih nema!

4. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prijanjanje što smanjuje mogućnost ispadanja telefona iz ruke.

5. 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića

6. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Vašem telefonu, što vam daje mogućnost promene izgleda u svakom trenutku.

7. Preciznost – naši Google Pixel 6 Pro Brendion style skinovi seku se savršeno precizno! Svaki šablon je testiran i ispitan pre nego što je stvoren savršen dizajn. Na taj način skin se stapa sa Vašim uređajem neprimetno, kao da je telefon takav izašao iz fabrike. Beskonačne mogućnosti!

8. Brendion Vam nudi mnogo različitih boja i tekstura, tako da svoj telefon možete prilagođavati raspoloženju, godišnjem dobu, trendu…

Naš prioritet je Vaš savršen doživljaj Google Pixel 6 Pro telefona!

Dodaj recenziju

Za razliku od zaštitnog stakla ili drugih jeftinijih zaštitnih folija koje se mogu postaviti samo jednom, naše zaštitne folije su dizajnirane tako da, ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo.

Ako se vaša zaštitna folija ošteti prilikom postavljanja 2 dana od dospeća artikla, kontaktirajte nas u navedenom roku i poslaćemo vam novu.

Pogledajte više informacija na stranici sa garancijom

Nema više sitnih ogrebotina

Kao i svaka površina, i ona na telefonu se vremenom haba i dolazi do sitnih oštećenja. Prašina, vlaga,pesak koji se skuplja između uređaja i silikonske maske, vremenom oštećuju uređaj.

Skin za telefon će Vam pružiti kompletnu zaštitu telefona jer skin prianja na uređaj tako da prašina, pesak i ostale nečistoće ne mogu da dođu u kontakt sa površinom uređaja.

Telefon sa ogrebotinama
google pixel 5a skidanje folije

Nakon uklanjanja folije – nema ostataka od lepka

Prilikom uklanjanja zaštitne folije Vaš uređaj će izgledati isto kao pre postavljana – bez ogrebotina i ostalih oštećenja. Uklanjanje folije ne ostavlja nikakve tragove, što je čini savršenim partnerom u zaštiti Vašeg uređaja.

Preciznost do poslednjeg mikrona

Svaku zaštitnu foliju proverava naš tim mašinom za sečenje najviše industriske klase. Nikada ne koristimo tuđe šablone - mi ih kreiramo.

Teksture

Sećate se kada samo vam rekli da koristimo najbolje zaštitne folije? 3M teksturne folije osteviće poseban doživljaj prilikom hvata uređaja

Privacy Preference Center