brendion.com

iPhone 12 Mini folije za telefon

iPhone 12 Mini je napravljen od stakla i privlači otiske prstiju i očigledno ogrebotine. Futrole i silikonske maskice mogu zaštititi vaš uređaj od ogrebotina, ali ne i od prašine i sitnih čestica. Sićušne čestica peska koje se zarobe u silikonskoj maski vaseg iPhone-a 11 mini će u tišini grebati vaš uređaj.

Zašto da se odlučite za Brendion iPhone 12 Mini style skin?

 

1. Visoko kvalitetan materijal – naši iPhone 12 Mini Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su poznati kao najbolji materijal u svetu!

2. Znate one masne otiske prstiju koji narušavaju čist izgled Vašeg iPhone 12 Mini telefona? Sa našom folijom nema ih.

3. Ogrebotine i tragovi svih udaraca – ni njih nema!

4. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prijanjanje što smanjuje mogućnost ispadanja telefona iz ruke.

5. 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića

6. Nakon uklanjanja nema tragova lepka na Vašem telefonu, što vam daje mogućnost promene izgleda u svakom trenutku.

7. Preciznost – naši iPhone 12 Mini Brendion style skinovi seku se savršeno precizno! Svaki šablon je testiran i ispitan pre nego što je stvoren savršen dizajn. Na taj način skin se stapa sa Vašim uređajem neprimetno, kao da je telefon takav izašao iz fabrike. Beskonačne mogućnosti!

8. Brendion Vam nudi mnogo različitih boja i tekstura, tako da svoj telefon možete prilagođavati raspoloženju, godišnjem dobu, trendu…

Naš prioritet je Vaš savršen doživljaj iPhone 12 Mini telefona!

Najčešća pitanja
Empty section. Edit page to add content here.

Svi uređaji su skloni grebanju, nijedna zaštita sem folije ne može zaštititi vaš uređaj od sitnih ogrebotina.

Pokušajte da pogledate svoj stari telefon koji je koristio futrolu ili maskicu. Mala prašina između kućišta i telefona ostavila je posledice na vašem telefonu. Brendion Model Cut može se koristi sa bilo kojom žaštitnom maskom, futrolom ili silicon zaštitom i folija se lako postavlja.

Model 360° štiti sve delove telefona, uključujući i bočne ivice. (ne uključujući ekran, dugme za napajanje, dugme za jačinu zvuka i ležište za SIM karticu.) Model Cut štiti samo zadnju stranu uređaja.

Lepljenje 3M Brendion Style Skin folije je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam folija nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija će biti pričvršćena. Pogledajte VIDEO! Videćete da je vrlo jednostavno!

BRENDION koristi autentične 3M materijale koje ne ostavljaju nikakve tragove lepka ili bilo čega drugog nakon uklanjanja. Možete ga postaviti na svoj uređaj bez bojazni da će ostaviti bilo kakve posledice ukoliko se predomislite ili poželite nov izgled Vašeg telefona.

Zaštitna folija za ekran Brendion clear screen protector je bolja nego zastitno staklo jer povećava otpor vašeg ekrana na uticaj udarca tako što uderce apsorbuje i time sprečava oštećenje ekrana.Folija za zaštitu ekrana je testirana na svim popularnim uređajima i dala je fenomenalne rezultate. Postavlja se veoma lako, za manje od jednog minuta, ne ostavlja baloncice i možete ja koristiti duže od dve godine.

Brendion je PREMIUM zaštitna folija izrađena od 3M materijala koji su proglašeni za najbolje materijale na svetu. Materijali su otporni na ogrebotine i tečnosti što čini foliju idealnom za mobilni uređaj.

Nema više sitnih ogrebotina

Kao i svaka površina, i ona na telefonu se vremenom haba i dolazi do sitnih oštećenja. Prašina, vlaga,pesak koji se skuplja između uređaja i silikonske maske, vremenom oštećuju uređaj.

Skin za telefon će Vam pružiti kompletnu zaštitu telefona jer skin prianja na uređaj tako da prašina, pesak i ostale nečistoće ne mogu da dođu u kontakt sa površinom uređaja.

Telefon sa ogrebotinama
google pixel 5a skidanje folije

Nakon uklanjanja folije – nema ostataka od lepka

Prilikom uklanjanja zaštitne folije Vaš uređaj će izgledati isto kao pre postavljana – bez ogrebotina i ostalih oštećenja. Uklanjanje folije ne ostavlja nikakve tragove, što je čini savršenim partnerom u zaštiti Vašeg uređaja.

Preciznost do poslednjeg mikrona

Svaku zaštitnu foliju proverava naš tim mašinom za sečenje najviše industriske klase. Nikada ne koristimo tuđe šablone - mi ih kreiramo.

Teksture

Sećate se kada samo vam rekli da koristimo najbolje zaštitne folije? 3M teksturne folije osteviće poseban doživljaj prilikom hvata uređaja

Brendion skin za telefon je više od zaštite to je i stil

Privacy Preference Center