MENI
Vaša korpa

Realme 7 Black Buzz

Realme 7 Black Buzz
Realme 7 Black Buzz
1,199.00RSD
  • Stanje: Na lageru
  • Model: Realme 7 Black Buzz
  • Težina: 0.20kg
Pregledi proizvoda: 32

Dostupne opcije

Telefoni su sačinjeni najvećim delom od staklastog materijala na kojima se vide otisci prstiju kao i ogrebotine.
Današnji mobilni uređaji najčešće imaju silikonske zaštite koje ih štite od ogrebotina nastalih ključevima i drugim oštrim predmetima, ali prašina i pesak će se uvući u masku i neprimetno stvarati tanka oštećenje i ogrebotine.
Brendion 3M Style Skin folija pruža taj dodatni sloj zaštite od spoljašnjeg uticaja i uređaju omogućava najviši stepen sigurnosti.
Besplatna postarina

Vrhunski materijali


Evo zašto. Naši Realme 7 Black Buzz Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su najbolji na planeti. Prevedimo to za vas. Želite da se izdvojite iz gomile, izgledom svog Realme 7 Black Buzz i osećajem poput pravog metala i mnoštva drugih materijala? Razumemo. Znate one masne otiske koji narušavaju “clean” izgled vašeg Realme 7 Black Buzz? Nema ih. Ogrebotine i tragovi svih udaraca koji je zadobio vaš Realme 7 Black Buzz? Nema ih. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prianjanje što smanjuje mogućnost da telefon ispadne iz vaših ruku. I pogodite šta? Naši 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića, a nakon uklanjanja nema nikakvih tragova lepka na vasem Realme 7 Black Buzz, sto vam daje mogucnost zamene stila I izgleda u svakom trenutku. To je poput magije.


Preciznost

Preciznost je naše srednje ime. Naši Realme 7 Black Buzz Brendion style skinovi seku se najpreciznije moguće. Svaki šablon je testiran preko hiljadu puta i prošao je kroz bezbroj ispitivanja pre nego što je stvoren savršen dizajn. Ovo osigurava da se svaki skin za vas Realme 7 Black Buzz stapa sa vašim uređajem kao da je tako fabrički napravljen. Da, pružamo vam taj osjećaj besplatno sa svakom Brendion Style skinom.


Beskonačne mogućnosti


A kad govorimo o promeni izgleda vaseg Realme 7 Black Buzz, niste mislili da ćemo se zaustaviti na zaštiti i funkcionalnosti, zar ne? Brendion skinovi isporučuju se u puno različitih kombinacija boja i tekstura, omogućavajući vam da svoj uređaj prilagodite jedinstvenom ukusu.       


Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno. Koliko smo sigurni da nećete imati poteškoća pri lepljenju govori i to da smo omogućili zamenu svake kupljene folije koja se ošteti prilikom nanošenja. Potrebno je samo da nas o tome obavestite u periodu od 48 sati od momenta preuzimanja.

Brendion folije možete zalepiti i odlepiti više puta prilikom postavljanja, sve dok ne budete zadovoljni postavljanjem

Ako se folija ošteti prilikom postavljanja, imate mogućnost da nam, u roku od 48 sati od preuzimanja pošiljke, dostavite fotografije oštećenja i poslaćemo novu foliju na adresu.


Uslovi za korišćenje garancije

• Ukoliko ste uradili sve prema uputstvu, a folija se ipak oštetila, možete nam se obratiti u periodu najkasnije do 48 sati od preuzimanja paketa.
• Foliju je moguće zameniti samo jednom.
• Folija koju ćemo Vam poslati biće identična onoj koju ste poručili. Zamena dezena folije nije moguća.
• Garancija se ne odnosi na dodatne proizvode (kamere, logotip, stikere itd.).
• Postupak polaganja prava na garanciju se može izvršiti samo putem interneta.


Postupak za korišćenje garancije

Da biste dobili novu foliju potrebno je da nas kontaktirate putem whatsapp aplikacije u donjem desnom uglu ekrana.
Nakon primljene potvrde od strane našeg tima, isecite foliju na nekoliko delova (ovo je potrebno kako bi se izbegla zloupotreba zahteva za garanciju)

Informacije koje je potrebno da nam pošaljete su sledeće:
• broj porudžbine,
• naziv i proizvod
• fotografija ili video koji prikazuje oštećenje
• video zapis koji prikazuje proces sečenja folije.

Novu foliju ćemo Vam poslati najkasnije 24 sata od prijema traženog materijala.
Korisnik snosi troškove isporuke zamenske folije.
Napomena: folija koju Vam šaljemo će biti identična onoj koja je poručena prvi put