Meni
Vaša korpa
Poštarina je besplatna na teritoriji Srbije, uskoro i za sve susedne zemlje

Samsung Note 9 Pumpkin

Samsung Note 9 Pumpkin
Samsung Note 9 Pumpkin
  • Stanje: Na lageru
  • Model: Samsung Note 9
Pregledi proizvoda: 54
1,299.00RSD

Dstupne opcije

Ukoliko Vaš telefon ima “edge” ekran, preporučujemo Vam model “cut” obzirom da su ivice jako tanke i mogućnost da se folija odlepi je veća..


Vrhunski materijali


Evo zašto. Naši Samsung Note 9 Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su najbolji na planeti. Prevedimo to za vas. Želite da se izdvojite iz gomile, izgledom svog Samsung Note 9  i osećajem poput pravog metala i mnoštva drugih materijala? Razumemo. Znate one masne otiske koji narušavaju “clean” izgled vašeg Samsung Note 9 ? Nema ih. Ogrebotine i tragovi svih udaraca koji je zadobio vaš Samsung Note 9  ? Nema ih. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prianjanje što smanjuje mogućnost da telefon ispadne iz vaših ruku. I pogodite šta? Naši 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića, a nakon uklanjanja nema nikakvih tragova lepka na vasem Samsung Note 9 , sto vam daje mogucnost zamene stila I izgleda u svakom trenutku. To je poput magije.


Preciznost


Preciznost je naše srednje ime. Naši Samsung Note 9  Brendion style skinovi seku se najpreciznije moguće. Svaki šablon je testiran preko hiljadu puta i prošao je kroz bezbroj ispitivanja pre nego što je stvoren savršen dizajn. Ovo osigurava da se svaki skin za vas Samsung Note 9  stapa sa vašim uređajem kao da je tako fabrički napravljen. Da, pružamo vam taj osjećaj besplatno sa svakom Brendion Style skinom.


Beskonačne mogućnosti


A kad govorimo o promeni izgleda vaseg Samsung Note 9 , niste mislili da ćemo se zaustaviti na zaštiti i funkcionalnosti, zar ne? Brendion skinovi isporučuju se u puno različitih kombinacija boja i tekstura, omogućavajući vam da svoj uređaj prilagodite jedinstvenom ukusu.