Meni
Vaša korpa
Poštarina je besplatna na teritoriji Srbije, uskoro i za sve susedne zemlje

Xiaomi Mi 9t/9t pro Rly Red

Xiaomi Mi 9t/9t pro Rly Red
Xiaomi Mi 9t/9t pro Rly Red
  • Stanje: Na lageru
  • Model: Xiaomi Mi 9t/9t pro
Pregledi proizvoda: 25
1,299.00RSD

Dstupne opcije

Ukoliko posedujete telefon sa EDGE ekranom i ne nosiš ga u torbici imaj na umu da su ivice jako tanke i da postoji mogućnost da ti se folija odlepi. U tom slučaju ti preporučujemo Model CUT.

Vrhunski materijali

Evo zašto. NašiXiaomi Mi 9t Brendion style skinovi su napravljeni od 3M materijala koji su najbolji na planeti. Prevedimo to za vas. Želite da se izdvojite iz gomile, izgledom svog Xiaomi Mi 9t  i osećajem poput pravog metala i mnoštva drugih materijala? Razumemo. Znate one masne otiske koji narušavaju “clean” izgled vašeg Xiaomi Mi 9t ? Nema ih. Ogrebotine i tragovi svih udaraca koji je zadobio vaš Xiaomi Mi 9t? Nema ih. Slučajni padovi? Naši Brendion style skinovi pružaju dodatno prianjanje što smanjuje mogućnost da telefon ispadne iz vaših ruku. I pogodite šta? Naši 3M materijali omogućavaju jednostavnu instalaciju bez mehurića, a nakon uklanjanja nema nikakvih tragova lepka na vasem Xiaomi Mi 9t, sto vam daje mogucnost zamene stila I izgleda u svakom trenutku. To je poput magije.

Preciznost

Preciznost je naše srednje ime. Naši Xiaomi Mi 9t Brendion style skinovi seku se najpreciznije moguće. Svaki šablon je testiran preko hiljadu puta i prošao je kroz bezbroj ispitivanja pre nego što je stvoren savršen dizajn. Ovo osigurava da se svaki skin za vas Xiaomi Mi 9t stapa sa vašim uređajem kao da je tako fabrički napravljen. Da, pružamo vam taj osjećaj besplatno sa svakom Brendion Style skinom.

Beskonačne mogućnosti

A kad govorimo o promeni izgleda vaseg Xiaomi Mi 9t, niste mislili da ćemo se zaustaviti na zaštiti i funkcionalnosti, zar ne? Brendion skinovi isporučuju se u puno različitih kombinacija boja i tekstura, omogućavajući vam da svoj uređaj prilagodite jedinstvenom ukusu.