Brendion

Stilizovane zaštitne folije za telefon

Da razumemo, naši telefoni su slični. Svi su veliki i kockasti bez ličnosti. Ali sa Brendion zaštitnim skinom, sve to možete promeniti! Brendion je 3M zaštitna folija za vaš telefon koji dolazi u različitim bojama i dezenima. Uz Brendiona, konačno možete da pokažete svoju ličnost preko telefona!

Brendion je napravljen od visokokvalitetnog 3M materijala koji je dizajniran da traje. Skin se lako nanosi i uklanja, tako da možete menjati svoj izgled koliko god često želite. A pošto je Brendion precizno sečen, savršeno će se uklopiti u vaš telefon bez ometanja bilo kog dugmeta ili porta.

Bez obzira da li želite da imate hrabar izgled ili da bude jednostavan, Brendion ima skin za vas. Zato odbacite dosadnu silikonsku, generičnu futrolu za telefonu i izrazite se uz Brendiona!

Brendion 360 zaštitne folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Lepljenje Skina za telefon je veoma jednostavno i možete to uraditi sami! Dizajnirane su tako da, ukoliko Vam zaštitna folija za telefon nije “legla” kako treba, lako je možete odlepiti i zalepiti ponovo. Ovaj proces možete ponavljati onoliko puta koliko god je potrebno. Tek kad ste u potpunosti zadovoljni, uperite fen u telefon i nakon par sekundi folija za će biti pričvršćena.

Poređenje Brendion 3M folije sa kineskim folijama koje možete naći u svakoj lokalnoj radnji

#Kineske folijeBrendion 3M folije
Zaštita od udara★★★
Dugotrajnost★★★★★★
Žuti posle nekog vremenaDANE
Otpornost na tečnosti★★★★★★★
Otporana na ogrebotine★★★★
Otporna na masnoću★★★★★★★
Debljina folije0,07mm0,12
Problemi prilikom lepljenjaDaNe (Mogućnost postavljanja više puta)
Kompatibilan sa maskicamaNEDA

Brendion skin za telefon na BalkanTech kanalu

Igor Rakocija radi recenziju Google Pixel 6 telefona i Brendion zaštitnih folija

Brendion folije se postavljaju mnogo jednostavnije od ostalih folija na našem tržištu. Može ih postaviti svako, veoma jednostavno.
Brendion folije možete zalepiti i odlepiti više puta prilikom postavljanja, sve dok ne budete zadovoljni postavljanjem