Brendion - zaštita sa stilom

image

Nudimo vam kompletno rešenje za zaštitu i stilizovanje telefona i ostalih digitalnih uređaja kvalitetnim folijama za prodavnice dodatne opreme i servise mobilnih uređaja.

Naš tim se bavi razvojem mobilne aplikacije, pripremom šablona i prodajom najkvalitetnih, višeslojnih, folija za zaštitu i stilizovanje mobilnih telefona, tableta, satova i drugih digitalnih uređaja.

Unapredite svoj biznis bez ikakvih početnih ulaganja.
Kontaktirajte nas Dostupno na Google Play Dostupno na App Store ili pogledajte Kalkulator potencijalne zarade

Šta je to što vam nudimo?

Uz pomoć Brendion mobilne aplikacije odaberite jedan od šablona za željeni digitalni uređaj i pošaljite ga na uređaj za sečenje (kater) preko bluetooth veze. Kada je kater isekao Brendion foliju u zadatom obliku, istu jednostavno nalepite na ekran ili leđa digitalnog uređaja uz pomoć Brendion tečnosti za lepljenje. Ceo proces traje samo nekoliko minuta.

Naše se rešenje sastoji od 4 komponente:

Brendion aplikacija

Brendion aplikacija

Brendion aplikacija je laka za korišćenje i povezuje se sa uređajem za sečenje putem bluetooth veze. Sadrži bogat katalog šablona za sečenje koji se neprestano proširuje novim modelima. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play i Apple Store platformama.

Brendion Folije

Brendion folije

Brendion svojim korisnicima nudi kvalitetne folija američke firme, lidera na ovom polju. Folije su precizno sečene i bezbedno upakovane u zaštitnu ambalažu. Naša ponuda uključuje providne čiste ili mat folije za zaštitu ekrana i folije u boji ili sa teksturama za zaštitu i stilizovanje leđa digitalnih uređaja.

Kateri

Kater za sečenje

Koristimo kvalitetne katere za sečenje folija američke proizvodnje. Kateri su precizni i pouzdani i mogu se koristiti za sečenje folija različitih debljina i materijala. Novim korisnicima dajemo 1 mesec besplatnog korišćenja uređaja za sečenje. U koliko već posedujete kater sa slike možete ga besplatno povezati sa našom aplikacijom.

Brendion Tečnost

Brendion tečnost

Nudimo specijalnu tečnost koja pomaže u postavljanju folije privremenom inaktivacijom lepka. Ponosni smo na našu formulu koja ne ostavlja žute tragove na ekranu digitalnog uređaja. Tečnost pomaže i manje iskusnim korisnicima da precizno postave foliju na ekran kao i da je skidaju i ponovo lepe više puta.

Koje su prednosti našeg rešenja? 

Nudimo vam 1 mesec besplatnog korišćenja uređaja i 5 testnih folija za sečenje. Želimo da se lično uverite u kvalitet našeg rešenja i mogućnost povećanja vaših prihoda. Pored toga nudimo vam niz benefita koji nas izdvajaju od konkurencije.

Sve na jednom mestu

Razvoj aplikacije, pripremu šablona, nabavku i testiranje materijala smo preuzeli na sebe. Vama nudimo gotovo rešenje sa kojim možete da unapredite svoje poslovanje.

Intuitivna aplikacija

Naša aplikacija je laka za korišćenje i namenjena je svima, bez obzira na tehničko znanje. Radi na Android i iOS platformama i redovno je unapređujemo.

Bogat katalog šablona

Baza šablona se konstantno proširuje dodavanjem šablona za nove modele uređaja. Ne morate da pratite kada izlaze novi modeli telefona, mi o tome brinemo.

Kvalitetne višeslojne folije

Ne pravimo kompromis kada je reč o kvalitetu folija i zato koristimo folije američke proizvodnje. Ove folije ne žute tokom vremena (ili na suncu), ne skupljaju se i ne boraju po ivicama. I čvrste su. Ne verujete? Pogledajte naš stres test!

Bez početnih ulaganja

Dajemo vam uređaj za sečenje prvih mesec dana besplatno da se uverite u kvalitet naše ponude i da istestirate potencijal za zaradu. Pogledajte kalulator zarade za više detalja.

1 folija - mnogo modela

Na jednoj foliji možete izrezati zaštitu za bilo koji model telefona. Umesto prodavnice pune maski i folija za različite modele uređaja, dovoljna vam je Brendion folija i Brendion aplikacija.

Sopstveni šabloni

Jedina smo firma na tržištu koja omogućava da kreirate sopstvene šablone. Više ne morate da gubite klijente jer nemate šablon za njihov specifičan uređaja (fiskalnu kasu, GPS, stari model telefona). Sada ga možete napraviti sami.

Koristite postojeći kater

Ako već posedujete uređaj za sečenje, velika je verovatnoća da je kompatibilan sa našom aplikacijom. Povežite ga preko bluetooth-a i počnite da koristite našu aplikaciju.

Lokalna korisnička podrška

Naša korisnička podrška se nalazi u Srbiji tako da ne morate da brinete o vremenskim zonama i jezičkoj barijeri. Ako imate pitanje, rado ćemo odgovoriti na njega.

image

Da li folija zaista štiti uređaj?

I mi smo bili radoznali. Zbog toga smo odlučili da napravimo test i da ni malo ne budemo nežni prema ekranu telefona. I to smo sve snimili jer nam drugačije niko ne bi poverovao.

Napomena: Tokom snimanja ovog video klipa nijedan telefon nije oštećen.

Kalkulator potencijalne zarade

Brojke govore više od reči. Prilagodite slajdere u kalkulatoru prema vašim cenama i potencijalnoj mesečnoj prodaji i vidite kolika bi bila vaša zarada koristeći naše rešenje.

* Za prodajnu cenu i mesečnu prodaju su uzete prosečne vrednosti postojećih Brendion korisnika.

Mesečna prodaja:

Prodajna cena folije:

Zarada:

Želite da saznate više?

Ako postoji neko pitanje na koje nismo odgovorili iznad, ili samo želite da o ponudi popričate sa osobom sa druge strane, slobodno nas kontaktirajte.
Kontaktirajte nas Dostupno na Google Play Dostupno na App Store

Brendion aplikacija